“Elke dag vroeg opstaan om het beste uit ons atelier te halen. Eigen maak, eigen ambacht. Mijn passie”.
– Filip Ceursters
Huisgemaakte charcuterie
Het is geen geheim dat we bijna al onze charcuterie zelf maken, van heerlijke kipcurry tot ambachtelijk gedroogde hammen. Ingrediënten: kwaliteitsvlees, veel liefde en vakmanschap!
Kwaliteitsvlees
Wij werken uitsluitend met vlees waar we het verhaal en de herkomst van kennen. Door een nauwe samenwerking met kwekers en producenten zorgen we voor de beste kwaliteit.
Het verhaal van de korte keten is ons niet vreemd: varkensvlees Duroc de Kempen uit Weelde, Blonde d’ Aquitaine rundsvlees uit Merksplas, lamsvlees van Texel… Zélfs onze eieren worden aan onze strenge kwaliteitscontrole onderworpen en komen vers van ’t Kakelbos uit Ravels.
Eigen bereidingen
In onze toog vind je een uitgebreid assortiment aan bereide gerechten: stoofvlees, vol-au-vent, overheerlijke pastaschotels… Uiteraard kiezen we enkel kwaliteitsproducten uit om deze gerechten met zorg klaar te maken in ons atelier.
BBQ
Leuk gezelschap, mooi weer, een lekker glas erbij… De ingrediënten voor een geslaagde BBQ. Maar bij Ceursters weten we één ding: de hoofdrol is weggelegd voor het vlees.
Traditioneel of liever eens iets anders op het vuur? Wij helpen je graag op weg.